Quinoa salade met boerenkool en peer
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 2
- 1 kop quinoa
- 2 koppen water
- 1 rode ui, gesnipperd
- 50 gr boerenkool, fijn gesneden
- 1 peer, geschild en klein gesneden
- 1 paksoi, klein gesneden
- 2 el groene olijven
- 25 gr pijnboompitten, licht geroosterd
- 2 el balsamico azijn
- 2 el walnoten olie
- vers gemalen peper
- Kook de quinoa in 2 delen water in 18 tot 20 minuten gaar.
- Doe de ui, boerenkool, peer, paksoi, olijven over in een kom.
- Rooster de pijnboompitten licht in een koekenpan zonder olie.
- Voeg ze toe aan de kom en giet de azijn en olie erover.
- Maak op smaak met peper.
Recipe by Leef Gezond Academie at https://leefgezondacademie.nl/quinoa-salade-boerenkool-en-peer/
3.5.3228