MyMicroZoo

 
 
 
 
CHECK JE BACTERIËN EN ONTDEK MET MYMICROZOO HOE JOUW GEZONDHEID ER VOOR STAAT!
 
 
Mijn naam is Natalie, ik ben darmvoedingspecialist en ik help je met het uitlezen van de MyMicroZoo uitslag
 
 
 

Natalie Rocha
Natalie: “Ik ben partner van MyMicroZoo en ben betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheidsverbetering.”

De MyMicroZoo darmflora test meet alle bacteriestammen in jouw darmen; de goede en de kwade. Door middel van de MyMicroZoo darmflora test EN de bodyscan die zo’n 612 lichaamsfuncties op celniveau meet, kan de Leef Gezond Academie jou nog gerichter voedingsadvies geven en voedings- en suppletieadvies op jouw lijf schrijven!

De bodyscan meet jouw hele lichaam o.a. of je een tekort aan vitaminen/mineralen hebt, op welke voedingstoffen je reageert, welke blokkades je lichaam ervaart, of je afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd en niet onbelangrijk of je voedingsstoffen wel goed worden opgenomen. Ook worden meteen vervelende parasieten, schimmels en virussen aangepakt.

In het MyMicroZoo Healthy Food en VIP pakket is een behandeling voor jouw disbalansen inclusief.

Door het kiezen van het MYMICROZOO HEALTHY FOODPAKKET hoef je geen intensieve puzzeltocht af te leggen omdat er in 1 oogopslag duidelijk wordt welke voedingsintoleranties je hebt. Het is direct inzichtelijk welke organen aandacht nodig hebben waarmee we nog directer voeding kunnen inzetten en de darmbacteriën nog beter kunnen gaan werken.

De MyMicroZoo test MEET JOUW DARMFLORA EN DE BODYSCAN JOUW GEHELE LICHAAM WAARDOOR IK JOU NOG BETER KAN ADVISEREN. Het advies wordt op jouw lijf geschreven!

HOE HELP IK JOU?

Na het bestellen van de bestelkit via MyMicroZoo kan je hieronder via de groene button jouw afspraak inplannen voor het uitlezen van de uitslag.

Ik help je om de uitslag van de darmanalyse begrijpelijk te maken. Zo wordt het duidelijk welke darmbacterien je bij je draagt. Je krijgt inzicht in welke darmbacteriën je zou moeten vermeerderen en welke je het liefst wilt verminderen.

HIERDOOR KAN JE DARMFLORA WEER IN BALANS KOMEN EN VOEDINGSSTOFFEN BETER OPGENOMEN WORDEN.

WAARDOOR JIJ JE WEER ENERGIEKER GAAT VOELEN.

EEN LEUKE BIJKOMSTIGHEID IS DAT JE OP EEN NATUURLIJKE MANIER SLANKER WORDT.

HOE WERKT HET?
Na ontvangst van de betaling ontvang je van mij via een e-mail vragenlijsten om in te vullen. Zodra ik deze ingevuld terugontvangen heb ga ik voor jou aan de slag. Aan de hand van de antwoorden en de uitslag van de MyMicroZoo testkit maak ik een voedingsadvies op maat.

Zodra ik alles in kaart heb gebracht plannen we samen een online afspraak in om de uitslag van de analyse en het voedingsadvies te bespreken (1/2 uur).


MyMicroZoo
 
 
Wil je advies op jouw lijf geschreven?
COMBINEER DE MYMICROZOO TEST MET EEN BODYSCAN!
Meet jouw algehele gezondheid op 612 lichaamsfuncties!
De LEEF GEZOND ACADEMIE werkt samen met BODYSCAN4YOU
Marjon van der Lans, eigenaresse van Bodyscan4you is darmtherapeute en voedingsdeskundige en samen kunnen wij jou nog beter adviseren!

De bodyscan kan jouw gehele lichaam meten op celniveau en meteen jouw disbalansen behandelen (incl. in MyMicroZoo en VIP pakket). Zo helpen wij jou je weer gezond en beter te voelen!

Werkwijze:

Heb je de uitslag vanuit MyMicroZoo ontvangen en kom je er niet uit? Boek hierboven jouw afspraak. Ik kan je helpen de testuitslag te lezen, zodat je weet welke darmbacterien je bij je draagt, welke je zou moeten vermeerderen en welke je zou moeten elimineren.

Wil je een nog gerichter onderzoek. Je kunt hieronder jouw pakketkeuze maken. Naast het uitlezen van de uitslag van de MyMicroZoo test wordt er ook een bodyscan gemaakt die jouw lichaam op 612 lichaamsfuncties meet.

Aan de hand van de uitslagen van de MyMicroZoo test en de bodyscan schrijf ik een plan op maat inclusief voedings- en suppletieadvies. Daarin staat naast de leefwijze ook welke voeding je beter kunt vermijden en welke voeding je het beste kan eten om je darmflora in balans te brengen.

De bodyscan vindt op locatie plaats waar je direct de uitslag van het onderzoek ontvangt.

Het op maat geschreven leefstijl, voedings- en suppletieadvies wordt online met je besproken (1/2 uur). Je ontvangt de toelichting en het advies vooraf per e-mail in een PDF. Zodat je tijdens het online gesprek al je vragen kan stellen.

 
 
Kies hieronder jouw pakket
 
 
*Let op! De kosten van het BASIC en VIP pakket zijn exclusief de 145 euro voor het uitlezen van de MyMicroZoo analyse
 
 
 
 
 


Meest gekozen


Voordeel 65 euro


 
 
*Let op! De kosten van het BASIC en VIP pakket zijn exclusief de 145 euro voor het uitlezen van de MyMicroZoo analyse
Volgens de Chinese wijzen is het aangetoond dat als je 100 dagen een nieuwe verandering toepast deze als een ‘nieuwe’ gewoonte, eigen is gemaakt. Een nieuwe gewoonte dat een blijvende verandering wordt noemen ze in China een ‘Gong’.

Onze microbiotica is een belangrijk orgaan

De impact van het microbioom op onze hersenen is enorm. Onze gezondheid wordt beïnvloed door de bacteriën in onze darmen. De dikke darm kan zelfs als een volledig zelfstandig orgaan gezien worden dat onder andere betrokken is bij onze afweer, stemmingen, prestaties.

Voor de gezondheid van de dikke darm zijn we voor een belangrijk deel afhankelijk van het microbiële leven in onze darmen, bestaande uit schimmels, archaea en bacteriën waarvan bacteriën verreweg in de meerderheid zijn.

De micro-organismen, als geheel de ‘microbiota’ genoemd, maken voor de mens als gastheer allerlei bruikbare stoffen aan zoals vitamines, hormonen en neurotransmitters.

De wetenschap krijgt een steeds beter inzicht in hoe en welke bacteriën onze gezondheid beïnvloeden. De samenstelling van de microbiota wordt o.a. bepaald door genetische factoren, maar wordt ook beïnvloed door leefstijl zoals voeding, slaap, beweging en stress.

Met de moderne technieken, waar MyMicroZooTM gebruik van maakt, kunnen we bepalen welke bacteriën en in welke mate deze bacteriën in de dikke darm aanwezig zijn.

De microbiotica, psyche en voeding

De darmgezondheid heeft niet alleen invloed op de lichamelijke gezondheid, maar ook op ons geestelijk welzijn. Onze voeding bestaat uit eiwitten, vetten en koolhydraten, aangevuld met mineralen en vitamines. Door een speciaal samengesteld voedingsplan in te zetten kan de balans tussen lichaam en geest geoptimaliseerd worden.

Het overgrote deel van eiwitten, vetten en suikers wordt afgebroken en opgenomen in de maag en de darmen. Vezels en andere langere koolhydraten, daarentegen, worden niet (volledig) afgebroken en komen terecht in de dikke darm en dienen als een belangrijke energiebron voor de darmbacteriën.

Vezels zijn er in vele vormen en komen we vooral tegen in groenten, fruit, peulvruchten, noten en zaden. De consumptie van voldoende vezels (tussen 30 – 60 gram per dag) is belangrijk voor het stimuleren van onze microbiotica, maar soms is het in het geval van een disbalans in het microbioom beter om eerst vezels te vermijden.