Natural Living Member

10 kilo minder door gewoon te gaan eten
Wat als?
  • Je gezond eet, maar het toch niet lukt om af te vallen
  • Je moeilijk te bepalen vindt wat nu echt gezond is en iedere keer terugvalt
  • Je met 20 dingen tegelijk bezig bent en het je niet lukt om een gezonde levensstijl vol te houden
  • Je alle diëten al geprobeerd hebt en je vastzit in het bekende jojo-effect
Ik kan jou helpen
Dit ben ik, nu meer dan 10 jaar geleden. Ik voelde me futloos, had geen energie, zat in het jojo-effect, had moeite om me te concentreren, voelde dagelijks spierpijn, hoofdpijn, buikpijn, had na het eten een opgezwollen buik, ervaarde maandelijks endometriose, zat niet lekker in mijn vel met een burn-out als gevolg.
Dit ben ik nu, stralend, energiek, slank, gezond, weet precies wat ik wil in dit leven. Leef in mijn gewenste situatie, ben ik de leider over mijn gedachten.
Stel je eens voor dat...
  • Jouw conditie en gewicht onder controle is
  • Je gezonder door het leven gaat
  • Echt weet wat gezond is
  • Je 10 kilo op een natuurlijke manier af kan vallen
  • Je constant energie hebt en je slanker voelt
Ontvang dagelijks motivatie, inspiratie en gezonde recepten
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Dat betekent dat je interesse hebt in een gezonde levensstijl.

De Leef Gezond Academie groeit! We hebben daarom besloten om een exclusieve omgeving voor deelnemers te creëren.
Misschien is dit iets voor jou?

Als deelnemer van de 'Natural Living' community heb je toegang tot de nieuwste gezonde slanke recepten, exclusieve kortingen en gemakkelijke video's. Als deelnemer leer je om gezonde voeding om te turnen naar een praktische levensstijl.

Je ontmoet gelijkgestemden zodat je er niet alleen voor staat waardoor het leuk wordt in de keuken en je deze nieuwe levensstijl zeker vol kan blijven houden.

Je krijgt toegang tot content die voor anderen achter gesloten deuren blijft.

Een meerwaarde buiten de slanke recepten is dat deze recepten speciaal ontwikkeld zijn door een erkend orthomoleculair voedingsdeskundige (moi) en dat de recepten niet alleen de lever ondersteuning geeft, je bloedsuikerspiegel stabiel houdt, maar ook de darmbacteriën op de juiste manier voedt. Zodra je darmbacteriën de juiste voeding binnenkrijgen kan je lichaam zich gaan herstellen, krijg je meer energie en kan je op een natuurlijke manier gewicht verliezen.

Ik werk namelijk samen met MyMicroZoo waardoor ik op de hoogte ben van de laatste wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van darmgezond met name de hersen-darm-as. Ook maak ik deel uit van het MicroFood project dat onder leiding van Howest Toegepaste Gezondheidswetenschappen wordt uitvoerd.

De community bestaat op dit moment uit bijna 800 Nederlandse vrouwen die over heel de wereld wonen. Je neemt deel aan iets dat groter is dan jezelf, dus waar wacht je nog op? We hebben je er graag bij!

Ik hoop je te zien.

Natalie
Dit zeggen deelnemers...