Online consult Leef Gezond Academie

Tarieven

Kennismakingsgesprek € 85,-

1e consult (samenstellen van persoonlijk advies op maat en opstellen behandelplan, online gesprek) € 150, -.

Vervolgconsult (1/2 uur online) € 45, –

Vervolg consult (telefonisch, online of e-mail) 15 minuten € 30,-

Darmkuur persoonlijk advies- en begeleiding op maat – meer info via leefgezondacademie@gmail.com

Reset (ontgiften, ontslakken, ontzuren) inclusief voedingsadvies en persoonlijke begeleiding – meer info via leefgezondacademie@gmail.com

Het aantal online vervolg consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten en het te behalen doel. Laboratoriumonderzoek van MyMicroZoo en Fitsurance en de bodyscan zijn niet bij de kosten van een consult inbegrepen. *De indirecte tijd die ik hiervoor nodig heb om het voedingsadvies op maat bij te stellen bereken ik per kwartier (25,-) en bespreek ik van te voren met je.

Uitlezen MyMicroZoo analyse inclusief 1/2 online gesprek 90 euro

Ervaring

Hi Natalie, allereerst laat ik jou graag weten dat ik er dankbaar voor ben dat ik met dit programma heb mogen beginnen, zo ook jouw begeleiding hierin en voor het feit dat Marjon mij met jou in contact heeft gebracht!
Ik kan niet anders zeggen dan dat het me goed afgaat. Omgaan met de geadviseerde voeding valt me reuze mee. Gisteren heb ik (60%) gewicht training gedaan en een uur gewandeld, dat ging goed.
De tussenstand na 6 dgn is 4,5 kg afgevallen, meer energie, slaap dieper, voel me goed en 1,5 cm minder buikomvang. Voel me werkelijk super!

HI Nathalie, ja, alles gaat goed. Vandaag dag 8. Ongeveer 2,5 kg afgevallen van 101,5 naar 99 vanmorgen. Dit kan ik wel even volhouden.

Hi Natalie,

“Inmiddels ben ik een paar maanden verder na je voedingsadvies en wil je laten weten dat ik er ontzettend veel baat bij heb. Uiteindelijk heb ik veel in mijn voeding aangepast en heb nu bijna nooit meer een “zwangere” buik. Het werd me heel duidelijk dat ik idd geen koolhydraten en eiwitten bij elkaar moet eten want dan gaat het mis. Ook de rucola die ik heel veel at, heb ik vanwege de harde vezels vervangen. Dat gaat een stuk beter. 

En jeetje, wat viel ik af in het begin!! Niet normaal. Ik was binnen no time 3 kilo kwijt. Ik moest echt bij eten anders werd ik te dun 😃 

Dankjewel voor je goede advies. Ik ben er heel blij mee!”

Heel veel liefs, Anouk 🌻

Aanmelding

Nog voordat Covid-19 ons land bereikte werkte ik al online. Ideaal dus als je verder weg of niet in Nederland woont. Inmiddels heb ik naast de mensen die in Nederland woonachtig zijn al diverse mensen in Portugal en Spanje mogen begeleiden, door het gebruik van Whereby wordt dit als heel prettig ervaren.

Ben je op zoek naar persoonlijk advies op maat stel je vraag via leefgezondacademie@gmail.com

Ik begeleid voornamelijk cliënten die in de reguliere geneeskunde geen hulp kunnen vinden. Zo werk ik samen met maag-lever-darm artsen, MyMicroZoo, Fitsurance en Bodyscan4you. Hierdoor kan er gebruik worden gemaakt van verschillende testmogelijkheden die meer inzicht geven in de darmgezondheid (microbioom), bloedsuikergehalte en cholesterol en de algehele gezondheid (psyche). Dit houdt in dat er voedingsadvies op jouw lijf wordt geschreven en kan het voorkomen dat er meerdere afspraken nodig zijn om tot een verbetering te komen.

Behandeltraject

Vooraf aan het eerste consult (1/2 uur online vrijblijvend kennismakingsgesprek) ontvang je van mij via de mail vragenlijsten. Nadat ik deze ingevuld retour ontvangen heb ga ik voor je aan de slag. Als je een MyMicroZoo analyse, Fitsurance onderzoek of bodyscan hebt bijgeboekt wacht ik eerst op deze uitslagen zodat ik dit als geheel kan beoordelen.

De vragenformulieren zijn het uitgangspunt voor het eerste consult. Mijn bevindingen ontvang je van mij in een PDF bestand die ik je verstuur via de mail. Hierna plannen we een online afspraak in (1/2 uur) waarin we het advies bespreken en je voldoende tijd hebt om vragen te stellen.

Samen werken we aan jouw gezondheid. Uitgangspunt is dat er steeds meer bekend wordt wat het belang van gezonde darmbacteriën is en hoe deze onze gezondheid bepalen.

De voeding speelt een grote rol bij de behandelwijze. Een voedingsdagboek kan een onderdeel zijn van de intake.

Eerste consult/vervolg consult

Het eerste consult bestaat uit een online gesprek 30 minuten inclusief indirecte tijd*

Tijdens het online gesprek bespreken we het advies op maat en ontvang je antwoord op jouw vragen en motivatie waarin je jouw doel(en) kan bereiken.

*De indirecte tijd besteed ik o.a. aan het vooraf doornemen van de voedingsanamnese, het samenstellen van persoonlijk advies, het registreren van gegevens. Hierin breng ik door mij op te zoeken informatie uiteraard niet in rekening.

Het vervolgconsult wordt over het algemeen 2 tot 3 weken na het eerste consult gepland. De duur van een vervolgconsult is een half uur.

Eerste kennismaking (1/2 uur online intake, telefonisch) vrijblijvend (gratis)

Vergoeding bij contractvrije darmvoedingspecialist

Als erkend orthomoleculair natuurvoedings- en darmtherapie adviseur heb ik mezelf gespecialiseerd in darmvoedingsadvies en heb ik als ervaringsdeskundige mijn eigen methode ontwikkeld. Hierdoor heb ik geen contract met de zorgverzekeraars. Als natuurvoedingsadviseur en coach kan je er voor kiezen om geen contracten te tekenen, maar maakt een zorgverzekeraar ook onderscheid in de gegeven therapieën die daardoor ieder jaar wijzigen. Beide keuzes hebben voor en nadelen voor zowel de klant als de natuurvoedingsadviseur.

Het is voor mij een bewuste keuze contractvrij advies te geven omdat het de prijzen onnodig zou verhogen en ik meer tijd en aandacht aan mijn advies voor jou wil besteden. Sinds 2019 zijn de regeltjes waar je als natuurvoedingsadviseur aan moet voldoen vanuit de verzekeraar nog strenger geworden met veel administratieve rompslomp. Bij mij als contractvrije natuurvoedingsadviseur met darmvoeding als specialisatie heeft de zorgverzekeraar volgens wetgeving geen inmenging in de behandeling (minder administratie). Ik bepaal zelf mijn locatie en kan mijn uurtarief lager houden en dat is gezien mijn mogelijkheid tot online consulten heel prettig. Het voordeel is dat je niet hoeft te reizen en in je eigen omgeving jouw verhaal kan doen.

Dit houdt ook in dat er transparantie is in de prijs die je betaald voor een consult zonder kosten achteraf. De gecontracteerde diëtist/natuurvoedingsadviseur lijkt soms goedkoper omdat er veel geschoven wordt met informatie achter de schermen. De rekening gaat naar de zorgverzekeraar en jij ontvangt achteraf de rekening. Maar ook hier gaat de behandeling eerst van het eigen risico af dit geldt bij iedere “diëtist”. Er is altijd een directe tijd (het consult) en een indirecte tijd (intake vooraf doornemen, administratie, bedenken advies, contact eromheen) waar je ook voor betaald.

Factuur

Vooraf het consult ontvang je van mij een betaallink. Zodra de betaling door mij is ontvangen ga ik voor jou aan de slag en ontvang je van mij een e-mail met de benodigde vragen. De factuur ontvang je aan het einde van de maand voor jouw eigen administratie.

Afzeggen?

Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd. Wil je de afgesproken online afspraak afzeggen of verzetten? Stuur mij dan 48 uur vooraf een e-mail via leefgezondacademie@gmail.com zodat ik jouw afgesproken tijd in kan plannen voor iemand anders. Samen zullen we een nieuwe afspraak inplannen. Wil je de afspraak in zijn geheel afzeggen? Als ik al voor jou aan de slag ben gegaan en advies op maat voor je heb geschreven ontvang je geen geld retour. Je ontvangt uiteraard de PDF als naslagwerk.

Niet tevreden?

Ik ben als orthomoleculair natuurvoedingsadviseur aangesloten bij “er is iets misgegaan”.

Ben je niet tevreden? Meld dit via erisietsmisgegaan.nl

Privacy

De Leef Gezond Academie voldoet aan de eisen van de nieuwe wet AVG. In het privacyreglement is geregeld op welke wijze de Leef Gezond Academie persoonsgegevens bewaard en beschermd en deze niet gebruikt voor andere doelen dan waarvoor deze zijn verkregen. Lees hier de uitgebreide https://leefgezondacademie.nl/privacy-policy/

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik als adviseur een dossier aanleg. Het dossier bevat aantekeningen over de gezondheidstoestand en kan gegevens bevatten over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor de behandeling noodzakelijk zijn en die ik, na expliciete toestemming van jou, heb opgevraagd bij bijvoorbeeld een maag-lever-darm arts of andere zorgverlener.

Ik doe mijn best om jouw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:

  • zorgvuldig omga met jouw persoonlijke en medische gegevens
  • ervoor zorg draag dat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens

Als adviseur heb ik een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).
De gegevens uit jouw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

  • Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als het advies is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met jouw expliciete toestemming.

Tarieven geldig tot 31-12-2022