Bolletjes

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 35 – 40 minuten
Bakvorm: bakplaat
 
Dit heb je nodig:
 
125 tapiocabloem of arrowroot
40 gr kokosmeel
1 tl (5 gr) bakpoeder
5 gr psylliumvezels (gemalen vlozaad)
¼ tl zeezout
200 ml handwarm water
60 ml olijfolie, kokosvet of roomboter
1 ei, L

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
Doe de tapioca in een kom samen met het kokosmeel, bakpoeder, vlozaad en het zeezout.
Meng alles goed door. Voeg de eieren toe samen met het lijnzaadmengsel.
Roer alles tot een stevig en luchtig beslag.
Schep met een grote lepel 6 tot 8 hoopjes op de bakplaat. Laat tussen ieder hoopje wat ruimte.
Bak de bolletjes in 35 tot 40 minuten bruin af.