Bietencarpaccio

Bietencarpaccio
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 1
 
Ingredients
  • klodder ghee
  • 1 appel, klokhuis verwijderd in plakjes
  • 1 middelgrote gekookte biet
  • 50 gr zachte geiten of schapenkaas
  • ½ komkommer, in dunne plakken (kaasschaaf)
  • scheut extra vierge olijfolie
  • scheut verse citroensap
  • vers gemalen peper en zeezout
  • takje verse munt, fijn gesneden
Instructions
  1. Verwarm de ghee in een koekenpan en stoom de plakjes appel met een deksel op de pan gaar.
  2. Snijd de biet in dunne plakjes.
  3. Leg de plakjes biet en gestoomde plakjes appel op een bord.
  4. Strooi de kaas erover en leg de plakken komkommer erbij.
  5. Giet er rijkelijk olijfolie en citroen over.
  6. Maak op smaak met peper en zout en de fijngesneden munt.