Courgette brood

Courgette brood
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 4
 
Ingredients
  • 65 gr amandelmeel
  • 130 gr boekweitmeel
  • 65 volkoren rijstmeel
  • 3 tl bakpoeder (15 gr)
  • ¼ tl zeezout (1 gr)
  • 215 gr courgette, fijn gesneden
  • 2 eieren
  • 80 gr ghee, rundvet, eendenvet of kokosvet gesmolten
  • 4 toppen basilicum, fijn gehakt
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakvorm (kleine cakevorm) met een vel bakpapier of vet deze in.
  2. Vermeng alle droge ingrediënten in een kom.
  3. Voeg de courgette, eieren, gesmolten boter en basilicum toe en roer alles goed door.
  4. Schep het beslag in de bakvorm en bak het brood in 55 - 60 minuten af.