Groene sap

Groene sap
Prep time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Dit is een echte groene sap en kan wat zwaar vallen als je dit niet gewend bent om te drinken. Bewaar de rest van de sap in de koelkast zodat je deze over de gehele dag kan opdrinken. Deze sap bevat koolhydraten, gezonde vetten en veel vezels. Om aan je eiwitten te komen kan je er wat noten aan toevoegen en deze mee mixen.
Ingredients
  • sapcentrifuge
  • 4 wortels
  • 1 stengel bleekselderij
  • In blender
  • 5 palmkoolbladeren, boerenkool, raapstelen of postelein
  • ½ komkommer met schil
  • 1 avocado, geschild en ontpit
  • 1 el hennepolie of extra vierge olijfolie
  • 4 el kokosmelk
  • 1 kleine banaan
Instructions
  1. Pers de wortels en bleekselderij in een sapcentrifuge.
  2. Giet het sap inclusief de vezels in een blender en voeg de palmkool, komkommer, avocado, olie, kokosmelk en banaan toe. Mix tot een sap. Als je de sap dunner wilt dan voeg je er meer kokosmelk of water aan toe.

Wil je meer informatie over een gezonde leefstijl? Volg me via https://www.instagram.com/leefgezondacademie/