Hartige taart met courgette en geitenkaas

Hartige taart met courgette en geitenkaas
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 4
 
Ingredients
  • Beslag droge ingrediënten:
  • 20 gr amandel
  • 25 gr kokosmeel
  • 1 tl (5 gr) vlozaad
  • 11 gr bakpoeder
  • snuf zeezout (omdat de geitenkaas al behoorlijk zout kan zijn)
  • Beslag natte ingrediënten:
  • 2 eieren
  • 100 ml kokosmelk
  • 20 gr boter (ghee, kokos- of roomboter, rund- of eendenvet)
  • 420 gr courgette, gehalveerd en in plakjes
  • 2 takjes munt, fijn geknipt
  • 100 gr geitenkaas, in blokjes (belegen of zachte variant)
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een taartvorm met een vel bakpapier.
  2. Vermeng in een kom eerst alle droge ingrediënten voor het beslag. Voeg daarna de natte toe. Roer goed door en vermeng het goed. Meng daarna de courgette, munt en geitenkaas door het beslag. Stort het beslag in het bakblik en bak de taart in 35 tot 40 minuten gaar.
  3. Lekker met een salade...