Maaltijd bouillon
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 2
Ingredients
- 100 gr quinoa
- 500 ml bouillon
- 1 stengel bleekselderij
- 3 wortels
- 1 ui
- 200 gr oesterzwammen, gehalveerd
- 1 laurierblad
- 3 takjes (citroen) tijm
- zeezout en vers gemalen peper
- 265 gr gekookte flageolets (groene kidneybonen) of kikkererwten
Instructions
- Spoel de quinoa af en kook deze in 500 ml bouillon (zie basisrecepten).
- Snijd intussen de bleekselderij en wortels in kleine plakjes.
- Snijd de ui in halve maantjes en de oesterzwammen in reepjes.
- Voeg de bleekselderij, wortels en ui toe aan de bouillon samen met de oesterzwammen.
- Leg een laurierblad en tijm in de bouillon en maak op smaak met zeezout en peper. Kook de groenten zachtjes gaar.
- Leg de flageolets in de bouillon en verwarm nog even mee.