Salade van raapstelen
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 2
Ingredients
- 1 el kokosvet
- 1 verpakking shiitakes
- 1 bos raapstelen, fijn gesneden
- 1 rode gekookte biet in blokjes gesneden
- ½ komkommer in blokjes
- 1 takje munt fijn geknipt (ik gebruik altijd een schaar)
- handvol zeekraal
- jonge geitenkaas
- extra vierge olijfolie
- citroensap naar smaak
Instructions
- Verwarm het vet in een koekenpan.
- Roerbak de shiitakes in het vet.
- Leg de fijn gesneden raapstelen op een bord en strooi de biet erover samen met de komkommer.
- Leg de gebakken shiitakes erbij en strooi de munt samen met de zeekraal over het geheel.
- Verdeel wat van de geitenkaas over de borden en maak op smaak met olijfolie en citroensap (deze giet je er gewoon over).