Salade van raapstelen

Salade van raapstelen
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Ingredients
  • 1 el kokosvet
  • 1 verpakking shiitakes
  • 1 bos raapstelen, fijn gesneden
  • 1 rode gekookte biet in blokjes gesneden
  • ½ komkommer in blokjes
  • 1 takje munt fijn geknipt (ik gebruik altijd een schaar)
  • handvol zeekraal
  • jonge geitenkaas
  • extra vierge olijfolie
  • citroensap naar smaak
Instructions
  1. Verwarm het vet in een koekenpan.
  2. Roerbak de shiitakes in het vet.
  3. Leg de fijn gesneden raapstelen op een bord en strooi de biet erover samen met de komkommer.
  4. Leg de gebakken shiitakes erbij en strooi de munt samen met de zeekraal over het geheel.
  5. Verdeel wat van de geitenkaas over de borden en maak op smaak met olijfolie en citroensap (deze giet je er gewoon over).