Sla met peren en frambozen

Sla met peren en frambozen
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Ingredients
  • 1 el roomboter, ghee, rundvet, eendenvet of kokosboter
  • 4 peren, geschild en gehalveerd, verdeeld in 6-en (is de schil niet dik en is de peer bio kan je deze ook met schil eten)
  • 1 romano sla (groot), gesneden
  • 2 handen snijbiet
  • 125 gr frambozen
  • Dressing:
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • 1 el frambozenazijn
  • ½ tl komijn, gemalen
Instructions
  1. Verwarm het vet in de pan en stoof de peren in enkele minuten gaar.
  2. Leg de sla in een kom samen met de snijbiet en de frambozen.
  3. Maak de dressing door de olijfolie, azijn en komijn te vermengen.
  4. Leg de salade op een bord en giet de dressing erover.