Witte kool met wortel en ui

Witte kool met wortel en ui
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Ingredients
  • 2 el ghee (geklaarde boter), rundvet of eendenvet
  • 2 uien fijngesneden
  • 3 wortels in plakjes
  • ½ witte kool fijngesneden en harde kern verwijderd
  • 1 laurierblad
  • 1 el Provençaalse kruiden (bevat bonenkruid en gaat gasvorming tegen)
  • vers gemalen peper en zeezout
  • scheut extra vierge olijfolie
Instructions
  1. Verwarm de boter in een grote pan
  2. Voeg de uien, wortels, witte kool, laurierblad en kruiden toe.
  3. Laat 20 minuten met een deksel op de pan stomen.
  4. Maak op smaak met peper en zout.
  5. Giet er olijfolie over.
  6. Lekker met quinoa of een stukje vlees of vis.