Witte koolsla met linzen

Witte koolsla met linzen
Prep time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Groene bladgroenten, kool en artisjokken ondersteunen de leverwerking. De lever is een belangrijk orgaan om alle gifstoffen uit je lichaam af te breken. Kiemen bevatten net als druivenpitten 'glutathion' een stof die de lever helpt om te ontgiften.
Ingredients
  • 200 gr gemengde sla
  • 100 gr witte kool, fijn gesneden
  • 10 artisjok harten, gehalveerd
  • 200 gr gekookte linzen
  • 15 gr bieslook, fijn gesneden
  • kiemgroenten
  • 2 el rozijnen
  • Dressing
  • 8 el druivenpitolie
  • 2 el (appel)azijn
  • vers gemalen peper en zeezout
Instructions
  1. Vermeng de sla met de witte kool, artsjok harten, linzen, bieslook, kiemgroenten en rozijnen. Maak een dressing door de druivenpitolie en azijn met peper en zout goed door te kloppen.