Wortels en paksoi

Wortels en paksoi
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Vitamines en mineralen uit groenten worden beter opgenomen als je deze samen met vet eet.
Ingredients
  • 20 gr ghee, kokosvet, rundvet
  • 4 grote wortels, ongeschild (BIO) in plakjes
  • 200 gr sperziebonen, gehalveerd
  • 1 paksoi, in kleine stukken
  • 14 snoeptomaatjes
Instructions
  1. Verwarm het vet in een pan.
  2. Voeg de wortelplakjes toe en bak deze met een deksel op de pan gaar.
  3. Kook in de tussentijd de sperziebonen.
  4. Voeg de paksoi samen met de tomaatjes aan de wortels toe, roerbak deze gaar.
  5. Maak op smaak met vers gemalen peper en zout.
  6. Smaakt heerlijk bij gebakken kippendij filets of een vleesvervanger (recept vind je onder lunch - hoofd).